Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Tags:

education education management osvita vebinar

Source:

DECIDE

Read more:

05 December 2025

Як громадам бути почутими в ЄС | П’ятниця із Cities4Cities

Як громадам бути почутими в ЄС | П’ятниця із...

  Україна входить у черговий переговорний етап євроінтеграції – і місцеве самоврядування тут відіграє ключову...

05 December 2025

Швейцарсько-український проект DECIDE представив результати масштабного дослідження децентралізації освіти: ключові виклики та тенденції

Швейцарсько-український проект DECIDE...

Протягом п'яти років реалізації реформи децентралізації управління освітою продовжує залишатися критичним чинником...

04 December 2025

Багаторівневе врядування на практиці: підсумки регіонального форуму Polaris

Багаторівневе врядування на практиці: підсумки...

3 грудня у Полтаві відбувся регіональний форум Програми Polaris «Розбудова системи багаторівневого врядування» –...

04 December 2025