Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти

Як управлінцям організувати безпечне харчування у закладах освіти?

Експерти МОН та Мінекономіки розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю. Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування:

 

 

 

Теги:

освіта управління освітою освіта вебінар

Джерело:

DECIDE

Читайте також:

13 грудня 2025

Межа у 300 операцій: як формальний критерій може знищити хірургію в малих громадах

Межа у 300 операцій: як формальний критерій...

Поки країна зосереджена на викликах війни — у сфері охорони здоров’я ухвалюються рішення, наслідки яких можуть стати...

13 грудня 2025

Уряд затвердив оновлені підходи до реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування з урахуванням війни та євроінтеграції

Уряд затвердив оновлені підходи до реалізації...

Кабінет Міністрів України ухвалив документ «Особливості реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та...

12 грудня 2025

Французький досвід для українських громад: профільний Комітет вивчає модель агломерацій та систему місцевого фінансового контролю

Французький досвід для українських громад:...

Члени Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального...

12 грудня 2025

Коли знання запускають участь: як Здолбунівська громада робить інструменти участі зрозумілими для мешканців

Коли знання запускають участь: як Здолбунівська...

Авторки: Тетяна Лукеря, Олександра Койдель – Центр демократичної стійкості (Київська школа економіки) Частина...